We are sorry but this website does not work properly without JavaScript enabled. Please enable it to continue.
De avonturen van professor diffeloor

De avonturen van professor diffeloor

Komt de dino terug op aarde?

Komt de dino terug op aarde?

Professor Opa Diffeloor is zijn hele leven al bezig met het laten terugkeren van de dinosaurus. Al van jongs af aan is zijn fascinatie begonnen met het verzamelen van speelgoed dinosaurussen en later met het nabouwen van exemplaren van bricks. Samen met zijn kleinkinderen gaat hij zijn kennis omzetten in daden. En wie weet kun jij Professor Opa Diffeloor deze zomer ook nog wel helpen!

Een uniek theaterstuk

Een uniek theaterstuk

Dit unieke theaterstuk hebben we samen met bekende theaterproducent Van Hoorne Entertainment geproduceerd. We hebben een loods midden op de bunkerstrip omgetoverd tot theater. De show duurt ongeveer een half uur en zit bij de prijs en experience inbegrepen.

Plan nu je bezoek & theatershow

Ontdek tientallen bewegende en brullende dino’s en stap in ons theater. Boek nu je tickets om op avontuur te gaan met professor Diffeloor.

We bieden verschillende malen per dag de show aan die we samen met Van Hoorne Entertainment hebben geproduceerd, de tijden van de vijf shows zijn: (10.45u - 11.15u) (12.00u - 12.30u) (13.30 - 14.00u) (14.45 - 15.15u) (15.45u - 16.15u)